Biomatrac

Az egészséges, minőségi alváshoz fontos, hogy miként alszol – oldalt, hason, háton -, milyen testsúlyú vagy és kemény vagy netán komfortosabb fekhelyet szeretnél. Azt is figyelembe vesszük, hogy van-e valamilyen egészségügyi szempont, melyhez a biomatracnak igazodnia kell, s nem utolsó sorban azt is, milyen rácsozatra kerül majd a matrac. Ezek alapján, kiválasztva a több mint 70 lehetőség közül azt a néhány biomatracot, mely számításba jöhet, fekvőpróba alapján lehet eldönteni, melyik a legmegfelelőbb szerkezeti összetételű matrac, melyet otthonodban is ingyenesen tesztelhetsz.

Biomatrac

Fontos tudni, hogy a biomatracot nem szériában gyártjuk., ezért megoldás számodra a kézzel, egyedi igényeket is figyelembe véve, készült matrac. Most többekben felmerülhet a kérdés: Mitől mások ezek a matracok? Attól, hogy minden biomatrac személy szerint a megrendelőnek készül. Ez nem „tucatgyártmány”.

Latex fa

kauchuk fából így nyerik ki a latexet

Feldolgozáskor megőrzik az anyagok természetes jó tulajdonságait, így biztosítva a kényelmesség mellett egy fontos igényt, hogy az ágyban tökéletesen pihenj a biomatracon, így nyugodtan aludhass, hiszen a jó alváshoz gondoskodni kell az ideális ágyhőmérsékletről, a megfelelő alvásklímáról. A jól szellőző anyagok aktív lélegzése biztosítja az ágyunk és ágyneműnk szellőzését.

Kóksz

Különös gondot kell fordítanunk a természet ezen ajándékaira, mint például a biomatrac is, remélve azt, hogy életünkből egyre inkább kiszorulnak a műanyagok, helyüket átvéve a természet adta alapanyagok, melyek biztosítják kényelmünket, álmunk természetességét, hiszen a természetes alapanyagok az egészségét szolgálják és hozzájárulnak teste regenerálódásához.

%d blogger ezt kedveli:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close