Tempur matrac

letöltés

A Tempur termékek világszerte híresek, nagyon sok olyan páciensnek segített megoldani alvási problémáját, akik alvási nehézségekkel, hát-, nyak-, illetve ízületi problémákkal küzdöttek. Ma már több millió ember ismeri alvásminőség javító tulajdonságát a világon.

Mi az a Tempur?

A Tempur egy nyitott cellás,  hőmérsékletre érzékeny, nyomáscsökkentő anyag. A Tempur anyag tökéletesen alkalmazkodik a tested alakjához. A szokványos poliuretán anyagnak rendszertelen sejtszerkezete van, amely a testsúlyod alatt egyszerűen összenyomódik és fenntartja a testhőmérsékletét. A Tempur anyag esetében a nyitott sejtek milliárdjai gyengéden körbeölelik a testet, ezzel ellennyomás nélkül teljes körű alátámasztást biztosítanak ott, ahol erre szükség van. A Tempur matrac visszaáll eredeti helyzetébe, amint felemelkedik a fekhelyről.

letöltés (1)

Azokon a pontokon, ahol a test érintkezik az anyaggal, meleg hatására puhábbá válik a Tempur matrac, viszont kemény marad azokon a területeken, ahol nem érintkezik a testtel. Ez a tulajdonság magas fokú kényelmi érzetet biztosít számodra.

A Tempur anyagösszetétele 100%-ban megfelel az Ökotex 100 szabvány követelményeinek. Ellenáll az atkáknak és egyéb, a háztartásokban fellelhető allergéneknek.

Alvás közbeni nyomás egyenletes elosztása mély, nyugodt alvást biztosít. A Tempur matrac használatával bizonyítottan megelőzhetők a rossz alvási szokások miatt kialakuló ízületi-, és gerincproblémák. Gyakorlatilag megszüntetik a fájdalmat keltő nyomáspontokat és csökkentik a test azon szükségletét, hogy állandóan forgolódjunk és kényelmes, fájdalommentes pozíciót keressünk az alváshoz.

A Tempur matrac és az olcsó rugós matracok közti különbséget tudományosan dokumentálták és szemléltetően bizonyították elektronikus mérőrendszerrel. A Tempur matracok esetében sokkal jobbak az eredmények, ami a testnyomáscsökkentését illeti.

tempurpedic

Reklámok
%d blogger ezt kedveli:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close