Vákuum matrac

A vákuum csomagolt matracot nem kell felfújni, mert saját magát tölti fel levegővel, illetve tér vissza eredeti alakjához. Henger alakban, nylon csomagolásban szállítják. Amikor ezt a réteget a kibontásnál leszedik, a matrac önmagát felfújja. A belső nylon csomagolást csak ezután távolítják el. A matracot 24 órán keresztül hagyni kell pihenni.

Elsődleges feladata a gerincoszlop tökéletes, minden ponton történő alátámasztása. A vákuum matrac tökéletesen felveszi a gerinc vonalát anélkül, hogy a gerinc fiziológiai görbületeit megváltoztatná, így biztosítja a test nyugalmi helyzetét. Aktív szellőzése révén elősegíti a bőr légzését, a vérkeringés ez által kiegyenlített lesz, ami a nyugodt, stresszmentes éjszakai pihenést biztosítja. A vákuum matrac a napközben felvett tartáskárosodásokat fokozatosan kiegyenlíti. Fiatal kortól rendszeres használata elősegíti a harmonikus csontfejlődést.

A vákuum matrac előnye a könnyű szállíthatóság. Nem jelent problémát a boltból hazaszállítás, személyautó csomagtartójában, hátsó ülésén is elfér, az emeletre való cipelés sem gond, mert a liftbe is kényelmesen befér.

Vakum matrac

%d blogger ezt kedveli:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close